Month Flat Week Day
Date: torsdag, februar 18, 2021 15:00 - fredag, februar 19, 2021 19:30
Duration: 1 Day, 4 Hours, 30 Minutes
Categories: N.K.S.

Digitalt gruppelederkurs i Sisterhood 18.-19. februar fra kl.15.00-19.30

 

Unge jenter trenger et fristed fra omverdens press og forventninger, der de i fellesskap med jevnaldrende kan finne trygghet til å være seg selv. Norske Kvinners Sanitetsforening har derfor etablert «Sisterhood – nettverksgrupper for unge jenter».

Sisterhood er et tilbud for jenter i alderen 12-20 år. Norske Kvinners Sanitetsforening har som mål at Sisterhood skal være med på å styrke jentenes selvtillit og selvfølelse, utvikle gode venninnerelasjoner og gi en opplevelse av mestring, og vennskap og respekt for hverandre. Her kan jentene få være akkurat den de er, stille spørsmål om vanskelige tema, og få ekte og ærlige svar. En fast gruppe møtes ukentlig, bestående av 10-12 jenter, gjennom et helt skoleår. Gruppene ledes av våre frivillige og kvalifiserte gruppeledere, som følger Sisterhood-metodikken. Vi samarbeider med Sisterhood Norge som er forankret i Oslo kommune.

 

Hvem kan bli frivillig gruppeleder i en Sisterhood-gruppe?

For å bli gruppeleder må du være over 22 år og kunne vise frem begrenset politiattest, og delta på dette todagers gruppelederkurset i regi av Sisterhood Norge. Bergen sanitetsforening i samarbeid med VilVite arranger kurs i Sisterhood digitalt fra OSLO, og har plass til 3 av våre medlemmer, som følger kurset fra våre lokaler i kong oscarsgate 56.

 

Dersom du ønsker å delta, ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

Lær mer om Sisterhood her: https://youtu.be/ztBpj_FbmeE