Month Flat Week Day
Date: fredag, mars 12, 2021 9:00 - 10:00
Categories: N.K.S.
LINK TIL WEBINAR: https://bit.ly/2OfmHnc
Bergen sanitetsforening lader opp til åpning av Norges første Kvinnehelsehus og inviterer til frokostmøte på Zoom fredag 12.mars fra klokken 09.00 - 10.00. Vi har invitert med fantastiske kvinner som skal fortelle om noen av aktivitetene som skal skje på Kvinnhelsehuset fremover.
-Vi starter morgenen med pusteøvelser sammen med Imelda. Hun forteller videre om hva hun skal bidra med i Kvinnhelsehuset?
-Wesal fra den kurdiske delen av Syria deltar og forteller sin historie om å være ny i Norge og hvordan Kvinnhelsehuset kan være en ressurs for kvinner på tvers av nasjoner og kulturer.
- Elin forteller om hvorfor pasientorganisasjoner sitt arbeid er viktig for kvinnehelse og videre hvordan vi skal satse på å styrke dette arbeidet videre i Kvinnehelsehuset.
- Hilde og Helèn, avslutter møtet med å fortelle om satsingsområdene for 2021 og hvordan dere kan være med å bidra i det videre arbeidet i Bergen sanitetsforening for kvinners helse, livsvilkår og inkludering ❤️
Meld deg på frokostmøte for å lære mer, få innblikk i noen av aktivitetene som er planlagt for det nye kvinnehelsehuset, og hør hvordan du kan være med å bidra!
LINK TIL WEBINAR: https://bit.ly/2OfmHnc