Vil du bli frivillig på kulturverksted?

- Jeg har tenkt en stund på å bli frivillig, men jeg har ikke hatt tid. Nå er jeg et sted i livet som gjør det mulig.

Okidoki for Sanitetens uke!

Lyst til å samle familie og venner til en velsmakende middag rundt bordet? Bytt ut fredagstacoen med denne smakfulle quesadillaen fra Okidoki! I lys av Sanitetens uke - Spis med oss har Bergen sanitetsforening spurt Okidoki, et nytt og spennende tilskudd til resturant og barmiljøet i Bergen om å dele en oppskrift med oss.

Vi gir ikke karakter. Vi bygger karakter! Møt vår nye samarbeidspartner; Dale Oen Academy

Avbrutt opplæring har store konsekvenser for den enkelte og samfunnet. Pr i dag har samfunnet ikke et organisert tilbud til disse elevene. Sammen med Dale Oen Academy sikrer Bergen sanitetsforening tilbudet til 2 klasser for 2020/21 fordi vi tror på deres arbeidsmåte og verdivalg. For å dele mer informasjon om Dale Oen Academys sjelsettende filosofi og resultater, har vi slått av en prat med daglig leder Kjetil Nordås.

Kjære alle dere som har et hjerte for sanitetsforeningen

Jeg håper dere har hatt en fin sommer.  For mange av oss er den nok blitt annerledes på grunn av pandemien vi er midt i. For min del byttes nå sommerens aktiviteter og fjordutsikt med inspirerende og viktig arbeid i foreningen.

Sanitetens uke - Spis med oss!

Spis med oss – en uke med fokus på hvor viktig det er å samles rundt et måltid, for å fremme fellesskap, inkludering og sunt kosthold.   Dette året har vært, og er, svært spesielt for samfunnet da mange har kjent på ensomhet og isolasjon under koronakrisen. Vi har valgt å markere uken gjennom ulike digitale aktiviteter som kan gjøre koronahverdagen litt lettere.