Samarbeidspartnere til Norges første Kvinnehelsehus: Yoga med Imelda

Imelda Matondang er yogalærer og kursholder innen mindfulness. Hun arrangerer workshop og kurs, gir privattimer, og har timer i ulike yogastudio i Bergen.

Imelda skal undervise yin yoga og pusteteknikk med fokus på avspenning mentalt og fysisk. Hun vil også kurse i mindfulness med fokus på mindful-spising for det nye Kvinnehelsehuset.

 

Fortell oss mer om deg selv!

 samarbeidspartnere kvinnehelsehuset livsmestring portrett

Hvem er Imelda?
Jeg er opprinnelig samfunnsøkonom. Etter noen års jobb i både privat og offentlig sektor lengtet jeg etter å drive med noe jeg virkelig brenner for, det er å kunne hjelpe og se andre å oppleve helsemessige effektene yoga og mindfulness har.

Hvordan tror du det vil bli å være involvert i kvinnehelsehuset?
Jeg skal undervise yin yoga og pusteteknikk med fokus på avspenning mentalt og fysisk. Målgruppe er folk med stress og uro, folk med fysiske smerter og spenninger og eldre som trenger mer bevegelighet.

Jeg skal også holde workshop innen mindful-spising, fordi godt kosthold og gode spisevaner er grunnleggende for god helse samt for behandling av sykdom og skade. Workshopen innebærer foredrag og matlaging. Målgruppe er folk med diabetes, høyt blodtrykk, overvektige, hjerte og karsykdommer, høyt kolesterol, osv.


Hva gleder ser du mest frem til for høsten?
Jeg gleder meg til å bidra og se mange nyter godt av helsetjenester, aktiviteter og felleskap på Kvinnehelsehus!

Frem mot offisiell åpning 20.august vil vi i BSF introdusere samarbeidspartnerne våre i det nye Kvinnehelsehuset. Vil du lese mer om det nye kvinnehelsehuset? Ta en titt her:

Hold deg oppdatert

Motta informasjon og nyheter fra oss i Bergen N.K.S. Legg inn din e-post adresse under: